Logga 2

SENASTE NYTT HOS SE*STÅNGBACKENS NORSKA SKOGKATTER

2018-11-07: Kattungarna är 12 veckor gamla och börjar bli riktigt stora. De har tappat lite av gulligheten och fått lite mer rå skogislook på veckans bilder. Nästa vecka är det vaccination, ID-märkning och besiktning. Och sen är de flyttklara. 
 Se 12-veckors bilder på kattungarna här ->

2018-11-01: Man vill liksom att tiden ska stanna nu. Det här gänget är så mysiga att ha omkring sig. Keliga och sällskapliga och roliga. Barnen har så oerhört mycket glädje av dem och kattungarna verkar trivas med att sova nerbäddade i vaggor och kojor så nöjet är tveklöst ömsesidigt.
 Se 11-veckors bilder på kattungarna här ->

2018-10-24: Det där med gruppbilder är inte alltid så enkelt. Idag blev det en gradskala från djupsömn till leksugen. Kattungarna är nu 10 veckor gamla. De fick sin första vaccinationsspruta förra veckan och de utvecklar så fint och jämnt allihop.
 Se 10-veckors bilder på kattungarna här ->

2018-10-17: Precis när man tror att de inte kan bli sötare och mer underbara så blir de ändå mysigare och mysigare. De är så roliga och sällskapliga allihopa.  
 Se 9-veckors bilder på kattungarna här ->
Jag har också lagt upp en Facebooksida för kattungarna med lite klipp, följ länken i sidhuvudet eller klicka här ->
Instagramkontot finns också sedan tidigare, följ ikonen i sidhuvudet, eller klicka här ->

2018-10-11: Nu är kattungarna 8 veckor gamla. Vi jobbar på miljöträningen. Kattungarna har varit med Kenza på återbesök på djursjukhuset och fick då både bilåkning, nya människor och ny miljö på köpet. De har tränat på att gå i sele, borstas och badas, och blivit kloklippta.  Och barnen fixar och donar med dem och bygger lekplatser och sovplatser och bär runt på dem och kelar och gosar.  Se mer här ->

2018-10-03: Det har varit en händelserik vecka men nu börjar allt falla på plats igen. Kenza är hemma från djursjukhuset och verkar må bra som tur är. Kattungarna har ju tidigare varit kullförsäkrade, men nu har de fått varsin individuell försäkring i AGRIA som köparna får ta över om de vill. Gunnel (S*Fridalas) och Hanna (S*Silent Hill's) har varit på besök och hjälpt till med färgbestämningen, tusen tack för det! Kattungarna kommer att registreras så som det nu står på kattungesidan. Kattungarna är obesvärade av allt adminstrativt och leker och gosar som vanligt!     Se mer här ->

2018-09-26: Ibland går det inte som man vill och sedan slutet på förra veckan är Kenza på djursjukhus. En elak bakterie som orsakat juverinflammation och sedan har hon tyvärr fått allvarliga komplikationer och har blivit opererad. Vi saknar henne och hoppas innerligt att det går bra och att hon kommer hem snart. Det som ändå är bra är att kattungarna är så pass gamla att de äter annan mat. De växer, mår bra, leker och kelar som vanligt.   Se mer här ->

2018-09-20: Kattungarna är 5 veckor gamla och nu vet de vad kattlådan ska användas till. Helt otroligt vad snabba de är på att lära sig. Pigga och glada är de allihop.   Se mer här ->

2018-09-13: Nu busas det mycket i katthagen! Kattungarna har börjat äta lite kattungemat och har provat kattlådan lite. Eller åtminstone leker de i kattlådan, de är nog inte helt säkra på vad den egentligen ska användas till än. Söta och goa och keliga är de allihop.   Se mer här ->

2018-09-06 Kattungarna har fyllt 3 veckor och nu går de lite försiktigt på sina små ben. De har fått en liten hage som de kan få vara i och träna sina färdigheter och de börjar visa intresse för vad Kenza gör när hon äter i matskålen. Och de leker och brottas med varandra.  Se mer här ->

2018-08-30: Nu är det här fina gänger 2 veckor gamla. Det är lite mer liv i bolådan. Kattungarna kryper gärna men är också mycket keliga. De har börjat leka lite och svarar med att ta med framtassarna när vi klappar dem på magen.
Se mer här ->

2018-08-24: Kattungarna än drygt en vecka nu och de växer så det knakar! De har börjat öppna ögonen och några av dem spinner redan när vi klappar dem. Helt underbara!
Se mer här ->

2018-08-16: Igår kom Kenzas och Stormens kattungar! Fem stycken blev det, fyra hanar och en hona. Både Kenza och ungarna mår bra. Har tagit några bilder på hela kullen, men individuella bilder får vänta tills de blir lite större.
Se mer här ->

2018-07-02: S*Fridalas Kenza har träffat vackra FI*Slytiger's Sandstorm för några veckor sedan. Stormen är fantastiskt fin och mysig. Lugn och trygg och superkelen. Tack snälla Hanna, S*Silent Hill's och Camilla för vi fick låna Stormen.
Om allt går enligt planerna får vi kattungar i mitten på augusti! Se mer här ->

2018-03-13: SE*Stångbackens Amalia, som numera heter Smilla, 6 månader gammal. Det är så roligt att få bilder på kattungarna, tusen tack till nya ägarna för det! Jag har lagt in några på alla kattungarna i A-kullen när de är kring 6 månader på deras respektive sidor ->

2018-02-26: Igår var jag på Sydkattens uppfödarkurs i Malmö. Mycket intressant och lärorikt.

2017-12-11: Nu har alla kattungar flyttat. Sist iväg var Arlo som åkte nu i helgen. Han har vuxit till sig de sista veckorna, och har varit om möjligt än mer social efter att kullsyskonen flyttat. En helt underbar liten varelse! 
Se nya bilder på Arlo här ->
 

2017-11-24: Denna vecka har kattungarna blivit vaccinerade, chipmärkta och besiktigade. Och nu är de flyttklara. Alla har trevliga familjer som de ska flytta till och vi önskar dem lycka till. Men vi kommer att sakna dem!
 Se nya bilder här ->

2017-11-18: Kattungarna växer jämnt och fint och allihop har utvecklats mycket bra. Idag är de precis 11 veckor gamla. Se nya bilder här ->

2017-11-13: Vi har fått registrerat stamnamn så nu får alla kattungarna "förnamnet" SE*Stångbackens.  Under veckan som gått har vi åkt lite bil med kattungarna för att vänja dem vid det också.
Se nya bilder här ->

2017-11-06: Denna veckan har kattungarna fått sin första vaccination. De har även blivit avmaskade och kloklippta. Det är mycket bus och mycket mys, precis som det ska vara. 
Se nya bilder här ->

2017-10-28: Ytterligare en vecka har gått och kattungarna blev idag 8 veckor gamla. De är mycket sociala och kommer alltid och lägger sig omkring oss när vi sitter i soffan. Barnen älskar att sitta där och titta TV med alla katterna omkring sig :)
Se nya bilder här ->

2017-10-21: Denna vecka har vi tagit bort hagen helt så nu får kattungarna vara i  hela rummet. När vi är hemma får de också vara i köket och vardagsrummet. De är så fantasktiskt duktiga och helt rumsrena allihop:)
Se nya bilder här ->

2017-10-13: Nu är kattungarna snart 6 veckor gamla och de blir bara sötare och sötare för varje dag:) Alla äter kattmat och går på lådan som de ska. Och busar och växer. De har nu också fått individuella försäkringar som köparna kan ta över om de vill.
Se nya bilder här ->

2017-10-06. Amalia med en av sina favoritsovplatser.

2017-10-06
Kattungarna växer och frodas. De är alla matglada och har börjat använda kattlådan. De är väldigt sociala och kommer springande emot oss när vi kommer till deras hage. De får röra sig under uppsikt utanför hagen också och de vågar mer och mer för varje dag. Men busar de för mycket kommer Kenza direkt och säger till, hon är en ganska sträng mamma:)
Se nya bilder här ->

2017-09-30
Idag är kattungarna 4 veckor gamla och de är bara så söta och charmiga allihop. Vilka små pärlor!
Se mer här ->

2017-09-23
Nu har kattungarna fått en liten hage så att de kan röra sig lite utanför bolådan om de vill. Och det har varit fotodag.
Se mer här ->

2017-09-15
Idag har jag lagt in nya bilder på kattungarna, nästan 2 veckor gamla. Alla har öppnat ögonen och de vill inte gärna vara stilla för fotografering.
Se mer här ->

2017-09-09
Nu har jag tagit bilder på alla kattungarna. De var så duktiga allihop och Kenza tar det med ro.
Se mer här ->

2017-09-02
Vi har kattungar!
Idag har Kenza fått sina kattungar :) 
Se mer här ->
 

37

Balder 12v. Stora killen nu😻😻😻

41

Vackra prinsessan Betzy❤️❤️❤️

42

Att växa upp i en barnfamilj😻